Psykoterapeut i København

Find en Psykoterapeut i København

Flere og flere danskere benytter sig af psykoterapeuter. Det er nemlig godt for et menneskes mentale helbred at få bearbejdet det, som den enkelte går og tumler med. Det kan dog være svært at få et overblik over de mange psykoterapeuter på markedet, hvis du er på udkig efter en.

Her hos Terapeutmatch har vi samlet 400+ dygtige terapeuter, som er klar til at hjælpe dig med dine problemstillinger, din personlige udvikling eller de emner, du ønsker at drøfte. 

Hvad er en psykoterapeut?

En psykoterapeut er uddannet til at hjælpe mennesker, som har psykiske eller personlige udfordringer. Denne form for terapeut uddannes ikke til at tage sig af svære psykiske lidelser eller til at stille kliniske diagnoser.

Når der er tale om psykoterapi, så er det en fællesbetegnelse for flere forskellige terapiretninger. Disse terapiretninger har alle til formål at hjælpe personer med at blive bedre til at tackle psykiske og personlige problemer.

Psykoterapeuter har fokus på at finde frem til og bearbejde de tanker, følelser, handlinger og hændelser, der er et problem for klienten. Dette sker gennem samtaler, der er baserede på etablerede psykologiske principper, faglig ekspertise og forskning.

Dette kan du få hjælp til hos en psykoterapeut i KBH

Der kan være mange forskellige årsager til, at en person ønsker at komme hos en psykoterapeut. De fleste er personer, som har et eller andet i deres liv, der forringer deres livskvalitet. Men det kan også være personer, der ønsker hjælp til deres personlige eller erhvervsmæssige udvikling.

Personer, der slås med blandt andet disse problematikker, har typisk gavn af psykoterapi:

  • Sorg
  • Fobier
  • Stress
  • Angst
  • OCD (tvangstanker)
  • Depression
  • Lavt selvværd
  • En traumatisk oplevelse
  • m.

Find den rette psykoterapeut for dig i København

Hvis du har adresse i København eller omegn og har brug for psykoterapi, er Terapeutmatch et godt sted at starte. Vi har nemlig et samarbejde med nogle af Danmarks bedste psykoterapeuter i København. Du er velkommen til at kigge nærmere på dem alle her på siden, så du kan finde frem til det bedste match for dig.

Ved de enkelte psykoterapeuter kan du se, hvilke terapiretninger de benytter, samt hvilke områder de har erfaring med. Derved kan du danne dig et indtryk af, om det er noget for dig. Når du skal finde en psykoterapeut, er det vigtigt, at du og terapeuten har en god kemi. Det gør, at du kan føle dig tryg under sessionerne og på den måde få den bedste hjælp.

Finder du ikke den helt rigtige terapeut i første omgang, kan du prøve at finde en anden her på siden. Det kan nemlig ske, at den første, du er hos, ikke er den rette.

Det er nemt at finde en psykoterapeut i København hos Terapeutmatch

Synes du ikke, at Google er din ven, når du søger efter en psykoterapeut i København, bør du benytte dig af Terapeutmatch. Her på vores side kan du hurtigt og nemt få et overblik over psykoterapeuter i København, så du kan vælge den terapeut, der er det bedste match for dig.

Du skal blot bruge vores søgefunktion for at få alle de kandidater frem, som er et match i forhold til dig. Når du har fundet en psykoterapeut, der er interessant for dig, kan du kontakte vedkommende for at lave en aftale så hurtigt som muligt.

Er en psykoterapeut ikke den rette løsning for dig?

Har du en fornemmelse af, at en psykoterapeut ikke er den rette løsning for dig, kan du kigge videre på vores side. Hos Terapeutmatch kan du nemlig også finde psykologer, parterapeuter, hypnoterapeuter og familieterapeuter.

gert-hjem-3
Psykoterapeut, Biologisk traumeterapeut, METAsundheds masterterapeut, EFT / TFT / TAPPING (energi terapi)
Eksistentiel psykoterapi, Psykoterapi
gert-hjem-3
Psykoterapeut, Biologisk traumeterapeut, METAsundheds masterterapeut, EFT / TFT / TAPPING (energi terapi)
Eksistentiel psykoterapi, Psykoterapi
Screenshot_20230207-183310__01
Psykoterapeut
Psykoterapi
Screenshot_20230207-183310__01
Psykoterapeut
Psykoterapi
anbefalet
B5C42D76-83DA-4257-A976-6452C1350648
Eks. psykoterapeut, MPF

Månedens Terapeut

Eksistentiel psykoterapi, Familiebaseret terapi, Gestaltterapi, Psykoterapi
anbefalet
B5C42D76-83DA-4257-A976-6452C1350648
Eks. psykoterapeut, MPF
Eksistentiel psykoterapi, Familiebaseret terapi, Gestaltterapi, Psykoterapi

Månedens Terapeut