gert-hjem-3
gert
Psykoterapeut, Biologisk traumeterapeut, METAsundheds masterterapeut, EFT / TFT / TAPPING (energi terapi)

JEG HEDDER GERT ANDERSEN
Jeg er specialist i traumeterapi og jeg kan hjælpe dig med at få ro i din krop og dit nervesystem. Jeg kan hjælpe dig til en hverdag med mindre ubehag og mere overskud. Når vi forløser vores traumer, kan vi igen opleve frihed og glæde i livet. Lige præcis det kan jeg hjælpe DIG med.
REGISTRERET PSYKOTERAPEUT
Jeg er registreret psykoterapeut hos Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FaDP). Titlen registreret psykoterapeut er en beskyttet titel og opnås kun, af psykoterapeuter der lever op til uddannelsesmæssige krav fra styrelsen for patientsikkerhed. Retten til at kalde sig registreret psykoterapeut varetages kun af FaDP, og vi skal som terapeuter løbende leve op til en række krav for at bevare retten. Terapeuter der er medlem af branche foreningen Psykoterapeut Foreningen, må bære titlen MDF, som betyder de er medlem af foreningen.

LIDT OM MIN BAGGRUND
Jeg har rundet de 50 år og er et skønt sted midt i livet.
Jeg har et ønske om at bidrage til øget livskvalitet. Et liv uden belastende traumer, begrænsende overbevisninger og uhensigtsmæssig adfærd. Et liv med gode givende relationer, et godt selvværd og en uproblematisk tilgang til livet.

Udover at være psykoterapeut har jeg også en baggrund som pædagog. Hele mit arbejdsliv har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med mennesker. Både voksne og børn, og jeg har blandt andet arbejdet med inklusion, low arousal og 1:1 med børn med særlige behov. Jeg arbejder i dag også på en døgninstitution med unge der har det svært i livet.

MINE OVERBEVISNINGER
Jeg er overbevist om at vores krop holder regnskab. Når vi ikke er tro mod os selv, har ufred i livet eller oplever traumatiske begivenheder kan det sætte sig i kroppen.

De traumatiske oplevelser vi har i livet, kan sætte sig fast i vores nervesystem, i form af fastlåst energi. Mange af os bærer rundt på oplevelser fra vores barndom og ungdom. Oplevelser som vi måske ikke engang rigtigt kan huske, men som sidder fast i os på det ubevidste plan.

Dette kan komme til udtryk i vores adfærd, via vores overbevisninger eller manifestere sig på forskellig vis i kroppen.

Jeg er også overbevist om at vi kan frigive denne energi, og skabe mindre ubehag, færre smerter, slippe gamle belastende overbevisninger og leve et friere liv med færre begrænsninger og mere glæde. Jeg har oplevet det på egen krop, og set det ske hos andre mange gange.

Jeg vil med glæde hjælpe dig mod et friere liv med mindre ubehag, både fysisk og psykisk.

Ballumgade,
1753
København. V
1-2 ugers ventetid

Fagområder

Angst og angsttilstande, Arbejde og organisation, Børn og unge, Funktionelle lidelser, Kriser og ulykker, Misbrugsrelaterede lidelser, Relationer, Selvværd, Sorg, Stress, Stress og sundhed, Sundhed, Traumer, Ældre

Terapiformer

Eksistentiel psykoterapi, Psykoterapi

Tilskud

Egenbetaling