For Terapeuter

Vil du være medlem af findterapeut.com? Det er helt GRATIS at blive oprettet. Med denne hjemmeside gør vi det lettere at finde den rette terapeut, ud fra specifikke søgekriterier. 

Ved at indgå i et samarbejde med os, får du din egen profilside med kontaktoplysninger, billeder og en beskrivelse af dig og dine kompetencer. Dette giver brugerne et overblik over hvem du er, og derfra kan de lettere se om I vil være et godt match.

Tilmelding

Udfyld formularen for at oprette dig som bruger af vores side. Du kan herefter oprette din profil. Det er Gratis at tilmelde sig.

Er du allerede oprettet? Log ind her.

Bliv terapeut hos Terapeutmatch

Som selvstændig terapeut er det ikke altid nemt at skaffe nye klienter. Det kan være, at du ikke helt ved, hvor du skal starte henne, eller du bare gerne vil få hjælp til at nå ud til endnu flere potentielle klienter. Det kan vi hos Terapeutmatch hjælpe dig med.

Vi er en platform, der hjælper dig med at blive matchet med personer, som går og døjer med lige netop det, du har speciale i.

Som en del af Terapeutmatch bliver du en del af Danmarks mest ambitiøse platform for terapeuter. Vi er ikke de billigste, men vi er uden tvivl de bedste på markedet. Du kan derfor få hjælp til at få nye klienter, når du har tid til overs i din kalender.


Sådan bliver du en del af vores platform

Det er nemt og ligetil at blive en del af Terapeutmatch. Først og fremmest skal du søge om optagelse. Det vil sige, at du skal udfylde en profil, hvorefter du bliver godkendt. Efterfølgende skal du betale for et medlemskab, og til sidst kan du tage imod nye klienter.

Du skal altså ikke bruge en masse tid og kræfter på at få adgang til vores portal, hvor du kan få hjælp til at finde dine fremtidige klienter. Vi tager ingen procenter, og du kan få et ubegrænset antal klienter.

Det vigtigste for os er, at du hjælper alle dine klienter godt på vej til at overkomme lige præcis deres udfordringer. Det kan være klienter, der døjer med alt lige fra angst til stress, depression, OCD m.m.

Tag imod klienter, der passer til dig og dit speciale

Her hos Terapeutmatch kan du slutte dig til et ambitiøst fællesskab af terapeuter. Du har fuld kontrol over dine priser og dine bookinger, da det ikke er noget, som vi blander os i. Du får klienter, der passer til dig og dit speciale, så du kan hjælpe dem på bedste vis.

Vores platform består af både psykoterapeuter, hypnoterapeuter, psykologer, parterapeuter m.fl. fra hele Danmark, så der er en god blanding af lidt af hvert. Det betyder derfor ikke noget, om du er selvstændig psykoterapeut, psykolog eller lignende. Bliv psykoterapeut, psykolog eller andet på vores platform og kom i gang med at udvide din forretning.

Hvorfor blive en del af Terapeutmatch?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du som terapeut bør blive en del af Terapeutmatch. Hos os får du adgang til mange potentielle klienter, som du kan hjælpe videre i livet. Du bliver matchet med klienter, som passer godt til dig, og hvad du har af speciale.

Derudover er det hos os ikke muligt at betale sig til bedre placeringer end andre. Det er nemlig i stedet din profil, din loyalitet og dine anmeldelser, der har en betydning for din synlighed. Vi tilbyder derfor kun en enkelt pris, så alle kan blive en del af platformen.

Du kan desuden vælge mellem både månedlig fakturering og årlig fakturering alt efter, hvad du foretrækker. Bliv terapeut hos Terapeutmatch i dag og få adgang til et væld af nye klienter.