groen-Kvadratisk
Trine Suppli Terapi
RAB registreret Kranio-Sakral Terapeut

Balance i krop og sind
I min klinik har jeg gang på gang oplevet, at Kranio-Sakral Terapiens mangesidede teknikker og blide tilgang gør en kæmpe forskel hos mine klienter. Jeg er især specialiseret i, at se sammenhængen i det hele menneske, hvor krop og psyke går hånd i hånd. Hver behandling hos mig, er individuel og personlig. Jeg vil sammen med dig arbejde målrettet på, at få forståelse for baggrunden for dine, eller dit barns problemer, og forsøge at finde årsagen til dem. Dermed får du de bedste forudsætninger for, at få afhjulpet dine, eller dit barns gener i et samarbejde, hvor behandling og øvelser hånd i hånd.

Kranio-Sakral Terapi
Du kan altid være sikker på, at jeg er ærlig i forhold til, hvor langt jeg mener at kunne hjælpe dig. Med Kranio-Sakral Terapien som kropsterapi, hvor hele kroppen behandles, kan jeg hjælpe med mange forskelligartede problematikker. Alt fra smerter til angst. Det lyder omfattende, men essensen er, at hvor det centrale nervesystem er indblandet, der kan Kranio-Sakral Terapi afhjælpe. Det centrale nervesystem bliver presset, når man falder, er stresset og er faktisk indblandet i alle de udfordringer vi oplever fysisk eller psykisk. Og når det er presset kan man opleve at bliver endnu mere stresset og angst, få endnu mere ondt og i det hele taget bare opleve, at man ikke føler sig på toppen. Kranio-Sakral Terapi kan måske ikke helbrede kroniske lidelser, men det kan mildne symptomer, så livet er til at leve og i nogle tilfælde så meget at man ikke mærker man er syg. Jeg har en god portion livserfaring og har selv gennemlevet stress og angst, og sammen med kompetencer fra mine tidligere erhverv som jobkonsulent, hvor den menneskelige kontakt har været i centrum, gør det mig i stand til hurtigt at kunne sætte mig ind i de problematikker du kommer med.

Marselisborg Lystbåd 539,
8000
Aarhus C
1-2 ugers ventetid

Fagområder

Angst og angsttilstande, Børn og unge, Funktionelle lidelser, Kriser og ulykker, Moderskab, Mor og barn, Stress, Stress og sundhed, Traumer

Terapiformer

Kranio-Sakral Terapi, Kropsterapi

Tilskud

Egenbetaling