so-female-user-circle1
Karina Jørgensen
Parterapeut, sexolog, coach og mindfulnessinstruktør

Allerførst: Jeg har en grundlæggende tro på, at vi som mennesker altid har et valg - og at det, vi vælger - og ikke vælger - bestemmer, hvilket liv vi får. Magten og ansvaret for livet ligger hos os selv, og det handler derfor om bevidst at skabe det liv, man ønsker at leve.

Grunden til, jeg starter med at skrive det, er at fortælle kortest muligt, hvad jeg står for. Jeg ved godt, at livet kan gøre ondt, at mennesker kan bryde ens tillid, at man kan blive såret, så det føles, som om man er ved at gå i stykker, at man kan rammes af sygdom og andre ting udefra, og at man kan sidde med en følelse af, at man er jordens mest uheldige og ulykkelige menneske - jeg kender det selv.

Men jeg ved også, at man ALTID har et valg fremadrettet. Du har ikke valgt alt, der er sket og sker, men du kan vælge, hvordan du reagerer og tackler det.

Måske har du ikke opdaget dine valgmuligheder endnu, måske lader du andre træffe valgene for dig, eller måske tror du slet ikke, du selv har haft eller kan få nogen indflydelse på den situation, du står i. Det kan også være, at du ikke tør tage de valg, der er bedst for dig, fordi du er bange for, hvad andre så synes om dig.

Det er dér, jeg kan hjælpe. Jeg kan være både medfølende og direkte på samme tid at tale med, når jeg peger på, hvad der kan være årsager og løsninger. De ting, du har oplevet, har givet dig nogle overbevisninger, hvoraf nogle er bevidste og andre ubevidste, og de overbevisninger er blevet til indre sandheder, du lever dit liv efter på godt og ondt. Men måske er ikke alle overbevisningerne hele sandheden, eller måske var de engang gavnlige, men begrænser dig nu i at leve det liv, du ønsker.

Jeg hjælper dig med at se de sandheder efter i sømmene, og jeg siger det, jeg ser hos dig. Den form for empowering og min kombination af forskellige redskaber giver dig modet til at sige fra og til. Skridt for skridt vil du rykke tættere på det, du dybest inde ønsker, fordi der bliver sammenhæng mellem, hvem du er, og hvad du viser og gør.

I samarbejde med dig lægger jeg en plan for, hvordan du kan arbejde med det, der er svært, og jeg er her til at støtte dig undervejs. Når du opdager det, du ikke selv ser, du er og gør, bliver det så meget lettere at gøre det, du ønsker, men ikke tror, du fortjener eller kan.

Jeg har praksis i Aarhus C som terapeutisk coach, parterapeut, sexolog, mindfulnessinstruktør og skyggevejleder, hvis du ønsker personligt fremmøde. Ellers er der selvfølgelig også mulighed for onlinesessioner.

Benyt gerne muligheden for en uforpligtende afklarende samtale ved at booke via min hjemmeside. På den måde kan vi begge bedre kan vurdere, om jeg er den rette for dig. Og husk at fortælle, hvis du er studerende eller arbejdsledig, så du kan få 10% i rabat.

Kærligst Karina

Graven 18F, 1. th.,
8000
Aarhus C
1-2 ugers ventetid

Fagområder

Børn og unge, Moderskab, Mor og barn, Par og familier, Relationer, Selvværd, Stress

Terapiformer

Coaching, Mindfulness-basereret kognitiv terapi (MBKT), Parterapi, Thetahealing

Tilskud

Egenbetaling