Front-Torso-3-1
Rikke Plum
Cand. Pæd. Psyk., coach og mentor

NÆNSOMME OG EFFEKTIVE SAMTALER

Jeg er 44 og uddannet Cand. Pæd. Psyk fra Århus universitet. I mit arbejde kombinerer jeg solid viden om psykologiske teorier og metoder med et holistisk menneskesyn. Det holistisk menneskesyn indebærer, at ser mennesket som en helhed, hvor biologiske, personlige, relationelle og kontekstuelle faktorer gensidigt påvirker hinanden og alle har betydning for, hvordan vi oplever, føler, tænker og handler. Og ikke mindst, at jeg arbejder ud fra en tilgang, hvor de psykologiske teorier, greb og metoder, som jeg bruger, kommer an på det menneske, der sidder overfor mig. Det vil sige at mennesket kommer før metoden hos mig.

Når det er sagt, er jeg grundlæggende inspireret af en anerkendende og narrativ tilgang, og det derfor også med dette afsæt, at jeg til hver en tid vil møde det menneske, som sidder overfor mig.  

Jeg er særlig erfaring med:

  • Voksne: Herunder kronisk sygdom, stress, angst, depression, personlig udvikling og balancering af arbejds- og familieliv.
  • Forældre: Herunder forældrerådgivning, familieudvikling og barn-voksen relationer.
  • Unge/studerende: Herunder lavt selvværd, stress, angst, depression, at leve med diagnoser og håndtering af skole- og studiekrav.

 

Jeg tilbyder online samtaler til nedsat pris med det håb, at alle uagtet økonomi har mulighed for at få psykologisk hjælp og støtte.

Klienter oplever typisk, at de via samtaler med mig får:

• En helhedsforståelse af deres problematik

• Et trygt rum, hvor de får oplevelsen at blive forstået, vokse og udvikle sig

• Nye og alternative perspektiver på deres situation

• Øget forståelse af de mekanismer som udfordrer dem, og af hvordan de kan komme videre i livet

• Øget ro, overblik og energi

• Øget selvværd

• Øget tro og håb

Min tilgang er altid åben, nysgerrig og ikke-dømmende, og nøgleord hos mig er Nærvær, Engagement, Autencitet og Professionalisme.

Du er velkommen til at kontakte mig for en gratis uforpligtende snak. Jeg tager kun en opgave, hvis jeg mener, at jeg kan hjælpe dig.

Vedbækgade 11, 5 tv,
2200
København
1-2 ugers ventetid

Fagområder

Angst og angsttilstande, Arbejde og organisation, Børn og unge, Depression, Funktionelle lidelser, Par og familier, Relationer, Selvværd, Spiseforstyrelser, Stress, Stress og sundhed, Sundhed, Traumer

Terapiformer

Compassion Fokuseret Terapi (CFT), Narrativ psykoterapi, Psykodynamisk Terapi, Systemisk familieterapi

Tilskud

Egenbetaling