IMG_0116
Elena Tiulenev Psykoterapeut Mpf - Individuel terapi Parterapi Familieterapi
Parterapeut of familieterapeut, forældrerådgivning, terapi med unge

Psykoterapeut MPF

Jeg tilbyder individuel, par og familieterapi. Jeg arbejder både med unge og voksne. Jeg tilbyder også forældrerådgivning og hjælp til familier med unge som har ængstelige og depressive tilstande.

Terapi for mig er først og fremmest et møde mellem mennesker - et møde hvor du er set, hørt og taget alvorligt, hvor du er mødt lige der hvor du er.

Jeg arbejder oplevelsesorienteret - i her og nu - at være til stede, at få hjælp til at mærke, at opleve og integrere nye erfaringer med følelser og reaktioner i en tryg relation, som kan derefter overføres til verden udenfor - til måden du møde dig selv og de andre.

Jeg er optaget af både proces og formål med terapiforløbet - hvor skal vi hen og hvordan. I individuel terapi er det vigtigt at, du er i processen i din egen tempo med fokus på at mærke og ikke handle. I parterapi er vigtigt at, I lære at være sammen om det der sker indeni og mellem jer partnere. I familieterapi er processen vigtigt for at give plads til alle medlemmer for at være sig selv, at udvikle sig sammen med de andre. Det der udvikler os, motiverer og understøtter vores mentale sundhed er betydningen af "hvordan" vi gør det vi gør.

Du er velkommen at læse mere om mig på min hjemmeside.

Book en fri uforpligtende samtale her:

https://calendly.com/elenatiulenevpsykoterapi/15min

Hvis du vil booke en terapisamtale så kan du enten skrive til mig eller booke online direkte fra min hjemmeside.

Gasværksvej 10B,
1656
København V
1-2 ugers ventetid

Fagområder

Angst og angsttilstande, Affektive lidelser, Børn og unge, Depression, Kriser og ulykker, Misbrugsrelaterede lidelser, Moderskab, Mor og barn, Par og familier, Personlighedsforstyrrelser, Relationer, Selvværd, Sorg, Spiseforstyrelser, Stress, Stress og sundhed, Sundhed, Traumer

Terapiformer

Eksistentiel psykoterapi, Familiebaseret terapi, Gestaltterapi, Mentaliseringsbaseret terapi, Narrativ psykoterapi, Parterapi, Psykodynamisk Terapi, Psykoterapi, Systemisk familieterapi

Tilskud

Egenbetaling