Skaermbillede-2023-01-26-kl.-17.28.45
Christin
(Stress) terapeut, coach, komplementær hormon teraput, master i sexologi, traumecoach/terapeut, mBIT og Heartmath Coach og trainer, konfliktmmælger, parterapeut.

Stress: Føler du dig presset eller stresset? Hvornår er nok, NOK?

Hvornår siger du stop til: Tankemylder, koncentrationsbesvær, søvnløshed, over følsomhed, nemt til tårer og irritation?

Kender du det, at:

tankerne myldrer frem, når du lægger hovedet på puden?
du føler dig konstant bagud?
du glemmer ting og aftaler?
du er mere vred end normalt?
du bruger mange stimulanser (fx. koffein) for at holde dig gående gennem dagen?
gamle mønstre popper op?
der sidder en lille formanende "djævel" i din hjerne som fortæller dig negative ting?
du bruger energi unødigt på tankemønstre?
du føler dig revet over på midten?
den gensidige opmærksomhed i vennekredsen bliver mindre og mindre?
du har svært ved at mærke om du kan regne med dem, hvis du virkelig har brug for dem?
 

Jeg møder dig, hvor du er. Jeg kan hjælpe dig med at finde din balance. Med min hjælp kan du erkende og forløse de følelser, der hindrer dig i at være den bedste udgave af dig selv. Du kan få hjælp til at se det oppefra - og finde din vej.

At være i en stress tilstand kan være særdeles udfordrende og ensomt. Det kan være vanskeligt at forklare. Det er ydermere svært at forstå, hvis man ikke selv har indsigt i stress og dennes påvirkning af vores krop, hjerne og sociale relation. Hvis stressen har været længe undervejs, er det ofte ingen energi at hente, og du føler dig sårbar og derved følelsesmæssigt udsat på jobbet og hjemme. (se om test længere nede)

Igennem de rådgivende samtaler vil du få indblik i dine stresssymptomer og værktøjer til at styre DIN stress; styre dine tankemønstre, fysiologi og følelser i pressede situationer, og ikke mindst bevæge dig sikkert ud af den nuværende stress tilstand og tilbage til "dig selv". Ydermere får du værktøjer til at styrke dit fysiske velvære og arbejde forebyggende i forhold til stress.

 

Parterapi: Hvornår er nok, NOK?

Hvornår siger du stop til: Tankemylder, mistro, misforstående løgne og negativ energi?

Kender du det, at:

I er uenige og skændes for ofte?
du/I er bange for at satse på kærligheden?
du er bange for at begå fej?
du tør sige, hvad du kan lide (eller ikke)?
du ved, hvad du har lyst til, men går på kompromis med dig selv?
du har svært ved at sige fra - eller til?
du ikke føler dig glad?
du ikke tør drømme stort?
 

I parterapien hjælper jeg med at udforske jeres muligheder. Jeg hjælper jer til at tale sammen, til at lytte til og forstå hinanden. Jeg giver jeg noget at arbejde med og jeg giver konkrete værktøjer, som I kan bruge til at afklare jeres fremtid og hvad den skal bygge på.

 

Kommunikationen i forholdet

Oplever I, at I taler forskellige sprog?

Oplever I, at I taler forbi hinanden?

Oplever I, at I har forskellige behov?

Oplever I, at det er svært at blive 3?

Oplever I bare, at den er død- og at I bare er sammen i dagligdagens gøremål?

Et kærlighedsforhold er en evig udviklingsproces! Kærlighed og parforholdet er den perfekte base for healing og vækst. Når det fungerer! Mange ting kan spille ind og udfordre parforholdet og give det vanskelige kår. Og nogle gange så bliver det som skulle være let, healende og givende pludselig vanskeligt, utrygt og alt andet end givende.

Det er ikke let at være i et forhold med problemer, og begge kan let komme til at føle sig ensomme i partnerskabet, og føle at "jeg" er den eneste, som vil og gør en indsats. Det kan være kompliceret at få forholdet til at være attraktivt og givende i længden, men det kan lade sig gøre, og det kan være en udviklende og spændende udfordring at tage op med hinanden. Det "kræver" mod og en fælles indsats at få forholdet til at vokse igen.

I ethvert forhold med en partner, vil ligeværdighed og respektfuld kommunikation være nøgleordet, og det vil være det, vi i terapien sætter fokus på. 

For at få etableret et udviklingsforløb er det vigtigt, at I begge er engageret og deltager aktivt i samtalerne med et åbent og lyttende sind, hvor forståelse er foran fordømmelse.

Der ligesom 3 faser i forholdet, eller rettere kan være. I første fase er man forelskede og alt er gammen. Så kommer fasen, hvor noget er galt, og tilsidst kommer fasen, hvordan man fixer det; HVIS man vil.  For det kommer ikke over natten, det kræver en arbejdsindsats;-)

 

Seksualitet og sex relationen

Seksualitet er mange ting; det er bio-psyko-socialt som er placeret i en moderne kultur, samt også hvordan du har det med dig selv.

Stress påvirker seksualiteten og omvendt.

Oplever du/I, at jeres behov dækkes? (også som du ønsker det?)

Oplever du/I, at det er svært at italesætte? - eller at det bare er svært at sige?

Oplever du/I ikke at vide, hvad du kan lide eller vil eller ikke vil? (gør det måske bare for at tilfredsstille ham/hende og så er der ro?)

-> hvilket måske også er svært at sige, da du er bange for at såre ham/hende, være til besvær etc.

Hvornår er nok, NOK?

Hvornår siger du stop til: Tanker og følelser om, at du ikke er god nok eller selvdestruktive tanker?

Kender du det, at:

du er bange for at begå fejl?
du ved ikke, hvad du kan lide?
du ved ikke, hvad du har lyst til?
du har svært ved at sige fra?
du ikke føler dig glad?
du ikke tør drømme stort?
du er opgivende?
du er gået i stå eller svært ved at komme videre?
 

Terapi egner sig til arbejdet med selvværdsproblematikker, depression, angst og personlig udvikling. Når jeg arbejder med terapi, involverer jeg også følelser, fysiologi, værdier, talenter og tidlige oplevelser.

Bliv din egen bedste ven, så du kan give dig selv omsorg og tryghed. Lær at leve mere autentisk med dine omgivelser. Du vil med dette forløb møde dig selv med en åbenhed og mildhed. Hvor du fx mediterer og giver din krop fuld opmærksomhed. Du vil opleve nye udfordringer mere positivt og med en nysgerrighed og åbenhed. Du har fortjent det!

 

Livsudfordringer eller krise og sorg: Hvornår er nok, NOK?

Hvornår siger du stop til: dine tanker og følelser og tager styringen?

har du fået en kronisk diagnose?
har du mistet en du  har kær?
har du svært ved at komme videre?
er du opgivende?
er du påvirket af,  hvad andre tænker?
har du mistet en legemsdel eller din virilitet?
har du deja-vu? (Ser og oplever oplevelsen igen og igen fx i drømme)
hyppige mareridt eller dårlig søvn?
 

Kender du det, at:

du føler, at du ikke kan følge med i hverdagen? tankerne myldrer frem, når du  ligger med hovedet på puden?
du føler dig konstant bagud?
du glemmer ting og aftaler?
du bruger mange stimulanser (fx koffein) for at holde dig gående gennem dagen?
du ikke ved hvordan du  er kommet fra A til B?
 

Når vi mennesker bliver ramt af død i familien, mister en god ven, kronisk sygdom eller lignende. Så svømmer følelserne af krise, sorg, frustration, vrede mm. ind over os. For den afdøde har efterladt fodspor i os.

Uanset om det er død eller en kronisk diagnose, så er vi mennesker i vores livs sorg og vi kommer aldrig "over det" eller "gennem det", vi skal leve med sorgen, den bliver dog på et tidspunkt en del af livet, men vi har altid sorgen med os.

Målet er måske, at du bliver bedre til at håndtere din sorg, krise eller din sygdom og dens forløb.

 

Coaching/mentoring:

Har du udfordringer i hverdagen; i ration til job, familie, venner eller andet? Udfordringer, der betyder du sidder fast og ikke føler, at du kan komme videre ved egen hjælp. Ønsker du at udforske muligheder, så du kan få taget beslutninger og komme i gang, med det, som giver mening og energi for dig?

Et individuelt udviklingsforløb med en person du har tillid til, som er din støtte person, din udfordrer og din beskytter kan være en givende udviklingsvej.

 

Samtalen:

Jeg arbejder ud fra et holistisk og humanistisk perspektiv, hvilket betyder, at jeg tror på, at "alle" mennesker kan tænke selv, kan tage sine egne beslutninger og har et indre potentiale for vækst.

Dertil tilbyder jeg også laboratorie tests, dette kan fx være interessant for dig, der er stresset. For er vi stressede får vi nemlig også forstyrrelse i vores fundament, vores kemi. Ud fra en sådan test kan jeg tilbyde dig, at lave kostplan og/eller se på relevante kosttilskud

I mine samtaler betyder det, at jeg ønsker at møde dig på et ligeværdigt og empatisk plan, og at min opgave er at facilitere en proces, hvor du selv finder mening og vejen til udvikling.

 

FAMILIEN

Trives en eller flere i familien ikke, påvirker det jer alle. Få hjælp sammen.

Familieterapi er en terapiform, der hjælper familier med rådgivning, næsten uanset hvilke typer udfordringer de står overfor. Forskellige familier har forskellige behov, når det kommer til rådgivning, men der er mange tips og teknikker, som kan hjælpe til, at de får det bedre sammen. Denne terapi foregår helst i familiens hjemme ramme.

Holbergsgade 26,
1057
København K
1-2 ugers ventetid

Fagområder

Angst og angsttilstande, Arbejde og organisation, Børn og unge, Depression, Funktionelle lidelser, Kriser og ulykker, Par og familier, Relationer, Sexologiske problemstillinger, Selvværd, Sorg, Stress, Stress og sundhed, Sundhed, Traumer

Terapiformer

Coaching, Eksistentiel psykoterapi, Emotions Fokuseret Terapi, Gestaltterapi, Kognitiv Adfærdsterapi – KAT, Kropsterapi, Mindfulness-basereret kognitiv terapi (MBKT), Narrativ psykoterapi, Parterapi, Psykodynamisk Terapi, Psykomotorisk terapi, Psykoterapi, Sanseterapi, Transaktionsanalyse, Mentor

Tilskud

Egenbetaling